training bestaande cursisten

We zijn vanochtend weer begonnen met trainen. We hebben nieuwe cursisten (meeste met pup) de mogelijkheid geboden om in groepjes van 2 combinaties met 1 instructeur te trainen. Het was weer fijn om op het veld te staan en mensen te kunnen helpen bij het opvoeden van hun hond.


Onze bestaande cursisten willen we ook zsm weer iets bieden. Zodra we weer met groepen van 4 combinaties mogen trainen, gaan we weer met de cursussen van start. Om een goede beoordeling te doen van het niveau, willen we twee weken voor de start van de cursussen al beginnen met groepjes van 2 combinaties met 1 instructeur. We hebben tenslotte de trainingen in december 2020 voor de adviezen/examens dag moeten stoppen en weten niet wie er door zouden kunnen naar een volgende groep. We willen de bestaande cursisten de mogelijkheid bieden om 2 weken voor de start van de officiële trainingen (wanneer dat ook moge zijn) al te trainen in hun oude groep (max 2 combinaties). Bij de start van de nieuwe cursus zal dan iedere cursist op zijn eigen niveau worden ingedeeld.
Deze 2 trainingen zijn gratis.
Om een beeld te krijgen hoeveel cursisten verder willen trainen, vragen we jullie om je aan te melden. Dat mag via een berichtje naar post@shg.nu of door het inschrijfformulier in te vullen. We kunnen deze cursisten dan gericht een mail sturen als we van start willen gaan en we kunnen de groepen dan ook op vaste tijden indelen.

We weten dus nog niet wanneer, maar zodra het kan gaan we weer van start!

Geef een reactie